Taarten

Fototaarten en verjaardagstaarten

Bij ons is het natuurlijk ook mogelijk om uw verjaardagstaart te bestellen welke smaak u ook wilt, van de standaard slagroom taart tot een champagne taart of een chocolade truffel taart. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden of neem contact met ons op.

Fototaarten

Ook is het bij ons mogelijk om uw “persoonlijke” taart te bestellen. Dit kan een taart zijn met een afbeelding van het favoriete stripfiguur van uw kind of zijn/haar lievelingsdier al dan niet voorzien van een persoonlijke tekst of gelukswens.

Hoe werkt dit:

  • Kom naar de winkel en geef uw wensen door aan de winkeldame. Lever de foto en/of afbeelding (al dan niet met tekst) aan op een USB stick. Wij zorgen er dan voor dat de gewenste afbeelding op de taart wordt geplaatst, of;
  • Ga naar het contactformulier en laat uw persoonlijke wensen m.b.t de te bestellen taart achter. Vergeet niet de betreffende afbeelding of foto (al dan niet met tekst) bij te voegen.

Speciaal voor bedrijven

Ook voor bedrijven is dit een leuke kans om een relatie of werknemer nog eens extra te bedanken voor een verleende service, opdracht of voor een jubileum. Wij kunnen ieder gewenst logo of persoonlijke tekst op uw taart verwerken dus ook uw logo!

 

Heeft u andere suggesties; wij maken ook logo’s voor bijv. petit fours, gebakjes of zelfs amandel staven en – letters of wat u ook maar wilt!

Slagroomtaart
bitterkoekje
Gepersonaliseerd gebak