Zeer mals brood op basis van rogge/tarwe. Door het hoge aandeel rogge in deze broodsoort blijft het lang mals. Gegist met een biologische desem.
Donker meergranenbrood. Door een verlaagd percentage koolhydraten (zetmeel) past dit broodje in een koolhydraat arm dieet.
Alléén te verkrijgen bij ambachtelijke bakkers langs de Vecht! Een heerlijk donker en blond meergranenbrood op basis van volkorenmeel.
Ontstaan uit een samenwerking met de plaatselijke slager ‘van Donk’. De heerlijke smaken van ambachtelijke ham en oude kaas gecombineerd in een roomboter croissant deeg.
Volgens oud familierecept. Brosse koeken op basis van volkorenmeel en een zadenmix voor extra vezels. Boordevol hazelnoten, cashewnoten en rozijnen. Bevatten zeer weinig vet en suiker.
Een echte klassieker, authentiek bereid met echte gekookte banketbakkerspudding en slagroom tussen twee krokant gebakken plakjes bladerdeeg! Afgewerkt met een heerlijk laagje roze glazuur.
Oud en vertrouwd: Slagroomtaart met verse vruchten, eigen slagroom, en Belgische chocolade.
Verjaardagstaarten in verschillende smaken! Bestel een op maat gemaakte taart en laat deze eventueel voorzien zijn van een eigen afbeelding.
Speciaal voor bedrijven; petit fours, gebakjes, of zelfs amandelstaven met ieder gewenst logo of persoonlijke tekst. Uitermate geschikt voor een relatie of werknemer, of ter viering van een jubileum.