Over Brood- en banketbakkerij Abbekerk

Brood en Banket met smaak!

Kwaliteit is onze specialiteit

Bakkerij Abbekerk staat voor vers en kwaliteit. In eigen bakkerij bakken wij voor u dagelijks een ruim assortiment brood en banket. Smaak, kwaliteit en service worden door onze particuliere én bedrijfsklanten hoog gewaardeerd. Dagelijks leveren wij dan ook dagverse producten uit aan onze klanten in en rondom Weesp en Almere.

Van de beste ingrediënten worden op ambachtelijke wijze de meest smaakvolle producten gemaakt door onze professionele bakkers. In de winkels staan vriendelijke en professionele dames klaar om u te helpen en waar nodig advies op maat te geven zodat U dagelijks kunt genieten van ons ruime assortiment brood en broodjes, voor ontbijt, lunch en diner; koek en gebak voor een heerlijk moment tussendoor of speciale gelegenheden.

Vechtbrood en specialiteiten

Proef naast het heerlijke Vechtbrood ook onze andere specialiteiten zoals: Weespermoppen, diverse soorten speltbrood, brood op basis van rogge en biologische gist, krentenbrood en kaasbroodjes. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor gelegenheids- en kindertaarten die wij volledig naar uw wens kunnen maken.

Speciaal voor U hebben wij, en 8 andere bakkers langs het stroomgebied van de Vecht, (van Utrecht tot Muiden) een speciaal  “Vechtbrood” ontwikkeld. Een heerlijk “donker” en “blond” meergranenbrood op basis van volkorenmeel van de ambachtelijke windmolens langs de Vecht. Dit brood is dus alléén te verkrijgen bij de ambachtelijke bakkers langs de Vecht!

Graag zien wij u binnenkort terug bij ons in de winkel!

 

Bakkerij Abbekerk Weesp
Slijkstraat 45, Weesp
Telefoon: 0294 – 412452

 

Bakkerij Abbekerk Almere
De Steiger 193, Almere Haven
Telefoon: 036 – 5250899